1.3 miljarder till massinvandring.

Regeringen satsar alltså 1.3 miljarder kronor till att få hit fler somalier.
I tidningen "Realisten" så skriver dom såhär:
 
"SVERIGE Regeringen anser att Sverige aldrig kan få tillräckligt många somalier och satsar därför 1,3 miljarder kronor på ytterligare massinvandring. Lagarna ska dessutom ändras så att fler somalier ska kunna anhöriginvandra till Sverige."
 
Vad i helvete??!
Så alla Svenskar som har det dåligt ställt med sin ekonomi ska alltså behöva betala extra mycket i skatt för att vi ska forsla hit ännu fler somalier? Till vilken anledning?? Jo då tycker regeringen att de arbetar flitigare och gör mer för vårat land än vad vi svenskar gör.
Det enda jag ser att somalier som invandrat hit gör är att FÅ sitt körkort, FÅ en lägenhet, FÅ FÅ FÅ! Allting gratis! 
När våran stackars befolkning dör ut långsamt och smärtsamt! 
När alla dessa somalier kommit hit då, då är dom tillräckligt många för att starta ett eget parti, och om dom gör det så kommer dom kunna välja det partiet och då kommer det inte vara Sverige längre, det kommer bli som något jävla Irak/Iran-land som bara krigar och offrar bebisar till alla deras gudar och skit. 
Nej fy, hatar allt som Sverige håller på att bli. 
 
"Inget väcker glädje och framtidstro hos en svensk som att möta en niqab-klädd somalisk kvinna med sina åtta barn som alla ständigt tycks vara på väg någonstans för att göra sitt yttersta för att göra Sverige ännu bättre."
 
Och säg EN ENDA människa som någonsin sagt eller känt såhär. Jag vet då inte en enda. 
 
 
 
 
 
 
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej jag heter Matilda