Snö

Ååååååå dåliga väder! Igår snöade det typ 1 snöflinga i sekunden och nu snöar det 10000000 snöflingor på en halv sekund.. Inte så att man skulle fått chansen att anpassa sig, icke!
När jag klev utanför dörren hemma så såg jag att stigen jag skulle gå på för att komma ut från grinden hade en meter snö på sig... så då fick jag BORSTA bort det med en sop, + att jag hade min piss tunga väska på mig som bara flög fram och tillbaka, när jag väl hade gjort en liten stig på stigen så slängde jag tillbaka sopen och gick ut genom grinden, och då ser jag ett ännu större berg av snö! Jag skuttade över det bara och fortsatte min vandring. sen fick jag klamsa runt i en massa snö igen för att komma till busshållsplatsen. värsta morgonen på länge!!
Jag sitter just nu på bussen, tack och lov för att bussachaffisen är snällast idag! Jag är även ensam på bussen nu, de två flickorna som satt i andra delen av bussen har hoppat av under skrivningen av min lilla berättelse.

Nu tänker jag inte gå ut någonting förrän jag slutat för dagen! Då ska jag köpa en väska och kanske ett par byxor och sen åka hem till olliepollie!

Hejdåååå

Local Heroes

Idag var det öppet hus på Media!
Så vi fick sovmorgon till klockan 13.00 och då skulle vi ha lektion till 20.30 istället. Så på denna tiden så har jag hunnit gjort 4 affischer, lockat håret och fikat! 
Nu är klockan 20.33 och nu ska jag åka hem till Oliver! 
 

 
 
Hejdååååå

Alla barnen var lugna utom Matilda, hon var den vilda.

Hej på er! 
Idag så kom jag hem runt 14.00, la mig i sängen direkt och började kika på supernatural, efter vad som kändes som några timmar senare så klampar jag ner till mamma och ser då att klockan bara var halv 5 och inte halv 9 som jag trodde. Så då tog jag och åt lite lunch, vilket bestod av 3 morötter, 1 gurkbit och 2 kanelbullar! 
Sen till middag så blev det att fira lillebroders första mål på hockeyn så då blev det donken! mumma! 
och nu ligger jag här som en seg och fet säl som knappt orkar hålla ögonen öppna då jag har betat av ca 10 supernatural avsnitt och har nu tittat klart på säsong 7. 
 
 
Nu stämplar jag ut. 
 
Hörs

Bloggar

Tjo alla
Just nu ligger jag i sängen och jag och olipollie har precis ätit goood mat! :)

Jag har absolut ingenting att skriva om då mitt liv är ganska ointressant(förutom min underbar tid med mina friends) och egentligen så har jag inte tid för att blogga alls för att jag har ca 100 miljoner läxor/rester som jag måste göra. Det var synd

Nu ska vi kika på våran favvo serie Supernatural och äta choklad!!!!! NAMNAM

fina b-rudar och p-ojke

helloo
 
sitter hemma hos Vendela nu och har laddat med aaaaasmycket gott till filmen vi ska se! 
 
 
Sen så blir det även premiär för mig att få äta Ben&Jerry's! :D så jag har längtat på denna stund
 
Här kommer det även en massa fina bilder på mig och min lilla vän-dela! 
 

Underbart!!

Igår var en av de bättre dagarna kan jag lova!
Började med att jag vaknade med min snuttipluttis, åkte till skolan med en nervös mage. Satt på svenskan i 1 timme innan jag gick ännu nervösare till stan, väntade i ca 10 minuter innan jag fick sätta mig i bilen... Körde i ungefär 30 minuter tills jag fick det underbara beskedet! JAG HAR FÅTT KÖRKORT!
Känslan när min "lärare" kryssade i "ja" var den bästa!

Tina fick körkort samma dag, så för att fira det så gick vi till Buddy's och tog en varsin kebabtallrik!

Sen fick jag lida igenom två lååånga lektioner innan jag fick sätta mig i pappas fina audi och köra UTAN övningskörningsskylt! Sen åkte jag även igenom stan helt ensam i bilen, vilket kändes som att vara utan en arm eller något liknande, väldigt läskigt! Men det kändes bra, riktigt bra!

Åkte upp till köpis med snuttipluppis också.
Frihet, är ordet man kan förklara det!

Rösta.RÖSTA

 
 
Nu har vi anmält våran fina katt Bosse till att bli Årets Lussekatt! Jag vet inte riktigt hur man röstar på någon bild, men så fort jag vet så tycker jag att ni ska rösta på den! RÖSTA PÅ DEN!
 
Fotograf: Matilda Nicklasdotter
 
Det är denna bild som är den nominerade. Så om ni ser denna så är det denna ni ska rösta på! :)
Ty på förhand.
 
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej jag heter Matilda