Icona Pop - I love it

 
så jääääkla bra!
 
Har iallafall varit på halkbanan nu! Gick upp klockan 6 imorse... Så är ganska så trött nu! Har läst lite i teoriboken nu också, så ska göra det snart igen. För får ju inte ta några fler lektioner förrän jag kommit ikapp med teorin :/ 
 
Nu ska jag iallafall gå och fixa krubb sen läsa! 
 
Bye

Snart September!!

Hej alla xP
 
idag har jag varit i skolan, det var första dagen som vi gick helt efter schemat. Så vi har haft svenska, samhällskunskap, religion (med världens sötaste människa som lärare) och PA. 
Jag och Tina ska göra PA:t tillsammans, så vi ska antingen forska om hur en super 8 fungerar 
Detta är alltså en super 8, en gammal videokamera egentligen fast helt analog. Man framkallar hela filmen själv.
Eller! så ska vi göra ett hälso-PA, då vi ska börja med LCHF och träna och sen jämföra före - efter.
 
Vi får se hur det blir!
 
Efter skolan övningskörde jag iallafall och nu ska jag läsa körkortsteori för full rulle! 
 
Ha det bra!

gräs

hejsan hoppsan
 
Sitter och äter min goda middag just nu! Jag ville inte äta mammas äckliga curry-lök-räkor-lök-nudlar-lök gryta... så jag gjorde köttfärssås istället! orkade inte göra spaghetti så det blev endast köttfärssås, en gurkbit, en tomat och ett glas vatten! haha 
 
Inatt sov Ollie över hos mig! Så imorse vaknade vi 20 över 7, så jag sa att han lära skynda sig, så gick jag på toa och kom på att jag inte riktigt var säker på om klockan var 20 över 7 eller 20 över 8, och självklart var den 20 över 8. 
Men efter ett tag så anlände jag till skolan, och jag letar upp min grupp, eftersom att vi har projekt arbete.
Vi gjorde olika intervjuer(med oss själva) och allt blev bara en riktig komedi till slut. Men det blir nog bra! 
 
Idag har jag iallafall tjänat en hundralapp!!!!!!!!!!!!! Jag klippte gräset som den duktiga människa jag är. Jag har alltså 102 kr i mina ägor! #stolttjej 
 
Nu ska jag diska och sen ska jag upp och mysa ner mig i sängen till en bra film! 
Hejdå
 

regn, regn och åter regn

Det bara regnar och regnar heeeeela tiden! Vad är detta?! Jag vill bara tillbaka till Turkiet och dess värme ♥
 
Men nu är ju det en omöjlighet. Så jag sitter i köket hemma nu och väntar på att mamma ska bli klar med maten, så ska jag äta sen ska jag skicka ut mitt CV till alla butiker i Gävle så jag kanske får jobb någonstans... Sen ska jag plugga till körkortet! Så man kan ta det där förbannade kortet någon gång! 
 
Jag har dessutom fått lånat pappas Samsung Galaxy S3, så jag ska få välja mellan den och min bebis ifjun. Tror valet är ganska enkelt men kul att prova på en annan mobil! Dock är denna väldans bra så jag vet inte riktigt...
 
 
Men nu är maten klar! :):):)

första skoldagen = check!

Kan nu checka av den första skoldagen för detta läsår! 
Det känns väldigt dåligt att 10 veckors sommarlov bara susat förbi... Jag har haft väldigt kul under hela lovet, men jag hade önskat att det hade varat minst 10 veckor till.
Visst ska det bli skönt att ha nånting att göra om dagarna, men det är så tråkigt! Speciellt nu då vi ska göra ett projekt som ska vara klart tills på onsdag då vi ska redovisa det för våra 1or och 2or... USCHHH
 
Nu tänkte jag kika på The Avengers! Sen betala räkningar.... En klar nackdel med att vara 18!
 

Turkiet 2012!

 
Så här är en del av alla bilder jag tog! Jag orkade inte ladda ner alla bilder. 
Jag skulle ha skrivit nånting om varje bild också men så blev det inte! Men vi hittade en katt som vi döpte till Elton (det är samma katt på varje katt-bild), och vi har åkt en maaaassa rutschkanor! Så översiktsbilderna knäppte jag högst upp ifrån en rutschkana!
Och vi har badat väldigt mycket också! Och eftersom att det var absolut första utomlandsresan (förutom London resan) för mig som 18-åring så blev det en del drinkar också! Inte de bästa jag smakat i mitt liv, men helt okej! 
 
Jag har haft det jätte trevligt hela veckan iallafall och det var super fint väder varje dag så jag skulle inte tvivla en enda sekund på att åka tillbaka dit! 
 
Nu ska jag ta och gå och lägga mig iallafall, det är ju som sagt var första skoldagen imorgon... 
Godnatt!
 

sista sommarlovsdagen.

Jag är hemma!!!! 
Okej jag kom hem i söndags, men jag har inte orkat bloggat nånting under denna tiden jag varit hemma, men jag passar på nu medans Oliver är i skolan och kämpar... Usch, imornon är det min tur... SKOLA, vad är det egentligen? Men jag har iallafall typ 3 rester från 2an som jag måste göra, sen måste jag fixa en APU plats, och sen komma på vad jag ska göra för PA(Projektarbete)... SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT KOKA ÖVER
Dessutom håller jag på att krångla med alla dessa körlektioner.. som sagt, för mycket i mina tankar.
Så jag ber om ursäkt till alla i min närhet i förväg för en riktigt bitchig Matilda som är stressad. 
 
Men iaf, jag knäppte några bilder när jag var i Turkiet! Jag vet dock inte om jag orkar ladda upp dom nu då Olivers internet inte är så bra... :* och att han snart komer hem! 
Men jag gör det när jag kommer hem ist! :) 
 
Nu var detta inte så roligt, så jag ska kolla på Vampire Diaries tills Oliver kommer! 
 
PUSSISAR
 

Steve Kardynal

HAHAHHAHAH! Snacka om att förbättra humöret!  
 
 

finally

Har nu äntligen fått en lånedator! 
Kommer dock inte sitta vid den så mycket, ska spendera en hel del av morgondagen till att packa(!!) och umgås med älskling! 
Sen på lördag ska jag gå igenom min packning så att det är klart, sen kommer Sanna hem till mig på kvällen och sen tidigt på söndag morgon drar vi och min familj till Turkieeeet!! 
Åh längtar som tusan! 
 
liiiten skillnad då ;)
 
Men nu sover vänstra ögat för mig! Så ska få det andra att göra detsamma. 
 
Godnatt!
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej jag heter Matilda