FLÄTISAR

Och huuuuur kunde jag glömma?!?? 
Lekte ju värsta frisören också hos Vendelao! Gjorde typ 6 olika flätor, men endast 4 av dom var värda att visas upp ;) 
Vilken tycker ni blev bäst?
 
Personligen tycker jag att 2.an och 3.an var snyggast! 
 

Helgen!

I fredags när jag hade kommit hem från vandringen, så hann jag i princip bara duscha och packa för att sedan fara vidare hem till sötnosen Vendela! 
Vi hade filmmys med chips och godis ♥ 
Vi började med att se en kärleksfilm som hette "A walk to remember
Blev några tårar av den! 
 
Sen kollade "vi"(jag somnade) på en skräckfilm som hette "ATM
Men som sagt, somnade innan den ens hunnit starta. 
 
Sen i lördags så kollade vi på "What to expect when your'e expecting
En komedi/romantik film typ, den var också bra! och kanske lärorik också...
 
Senare på kvällen så åkte jag hem till Oliver! Så vi var hemma hos honom och mös lite innan vi åkte ner på stan och tog en öl/cider på mingel & bar! Efter det så var vi på bio! På vad jag tror en ganska ny film. "Looper" hette den och det var en ganska komplicerad handling på den, men även den var bra! 
 
Och sen idag så åkte jag hem, åt ugnspannkaka för första gången på väldigt länge! Så det var gott!
Nu tänkte jag se en film och fixa naglarna, dom håller på att ramla isär. IGEN
 
 
 
NJUT NU AV MIN UPPDATERING BITCHES 

Vandring!

I torsdags så gick jag med min klass från kungsberget till ockelbo. Det var väldigt jobbigt men väldigt kul också på samma gång! Vi sov över i ockelbo i en stuga på ett berg över natten och hade det väldigt trevligt!
 
 
Det är ju absolut en "resa" som jag inte kommer glömma! Saknar det redan faktiskt! 
Tycker faktiskt synd om er som inte var med! *host* EMELIE *host*

i forgot...

Glömde min nylagade dator på Petrus(våran tekniker) rum... aja! vad gör väl det när man har gått och blivit superpluggis :D:D nej men seriöst, är astaggad på att ta körkort nu när jag klarade både A och B testet! (till körkort)
Så tänkte göra C idag, och packa till imorgon då vi ska PROMENERA 3 mil i duggregn/spöregn med 100kg packning =) Nej men det ska bli kul, speciellt med våran "super stela" klass, vi kommer ju flumma ihjäl oss!
 
Och så skaffade jag mig ett PA idag också! eller faktiskt ett UF, med Linnéa och Emelie! Så nu jävlar ska vi bli miljonärer!
 
Men nu tänkte jag plugga literå! Ska fanimig ha körkort i oktober!!!!
 
Herrå
 

Rädd och ensam

Just nu sitter ni alla och tänker "vadå rädd och ensam??" jo förstår ni, jag är rädd och ensam för att jag har nu lämnat in min dator ytterligare en gång, och jag har inte den blekaste aning hur man överlever utan en dator! Hur gör man det? Jag hanterade sorgen genom att duscha håret. Även fast det inte var en tvätta-håret-dag. Och nu sitter ni alla i fasa och tänker "ÄR HON INTE RIKTIGT KLOK?!?" men jo, jag har tyvärr gjort det.
Och nu ligger jag här i min ensamhet, i min säng, och gör detta inlägg som en utfyllnad av tiden, eftersom att jag inte vet vad jag ska göra.
Och imorgon är det media-dag med alla 1or, 2or och 3or. Så att vi ska lära känna varandra bättre. Jo tjosan, det har inte jag något intresse av. Dessutom så har vi svenska prov imorgon, alla ba "SAY WAAAT", men jo det är sant. Jag hade bara ingen aning om det förns i idag, tiep.
Men nu ska denna b-rud i förtvivel försöka finna någon sysselsättning såhär på kvällskvisten så jag slipper sova!
G-natt!

Ps. Detta var även det roligaste jag sett på nånsin osv

tjenixen brushan

Nu orkar jag inte mer. Nu får bloggen se ut som den gör! tills någon dyker upp och skriver att hon/han är bäst på just bloggdesigner! det kommer troligtvis inte hända, men jag håller hoppet uppe!
 
Igår var nog min mest aktivaste dag på flera månader! Efter skolan så tog jag mig en gå/spring runda på 35 minuter! Sen bakade jag jätte mycket kanelbullar! För de flesta låter inte det som så mycket, men i´m different
 
 
 
Sen så skulle mammsen på fest med sitt jobb, så då lyxade jag, pappa och lillebroder till det med pizza/kebab, och det var väl ingen förvåning att jag skulle välja kebab... ;)
 
 
Sen eftersom att jag hållt igång så fruktansvärt mycket igår så somnade jag halv 1 och vaknade 12(idag) :)
Det var väldigt skönt! 
Sen åt jag en super stor frukost, bestående av yoghurt+flingor, 1 glas mjölk, 1 mugg o´boy, 1 glas nötter, 2 bullar och 1 flarra vatten :)

 
namnam!
 
Nu ska jag ta och äta "lunch" medans jag väntar på att älskling ska ge mig tillstånd att åka hem till honom :)
 
 
MVH
osminkad 
 
PS. serri är jag tiep blond??? 

lördag kväll!













hej vänner
 
Jag har inte bloggat på hela helgen p.g.a liv. 
I fredags hänka jag OlLie till ockelbo på fezt hos Frida! och eftersom att Olivers mamma bor i ockelbo så kom hon och hämtade oss runt halv 4 så sov vi hos henne och var där tills vi tog tåget hem halv 4 på lördagen. Sen åkte jag iväg hem till Tina på lördag kväll och hade myskväll där med brudsen!
Vi grillade och körde drickspel, och jag hade det väldigt trevligt!
 

Pölsa

Min kära vän Emelu ville att jag skulle blogga lite mer om pölsa, och som den goda vännen jag är så ska jag väl ta och göra det också! 
(Om dig Emelie skriver jag ju om jämt ändå så chilla :S jisses...)
 
Jag har dock inga kunskaper inom just "pölsa", men det är lätt att ta reda på!
 
(Wiki)
Pölsa är en maträtt bestående av malet eller finhackat kokt kött, oftast inälvor av något slag till exempel lever och hjärta, lök,korngryn samt kryddor som peppar, kryddpeppar och mejram. Allt detta kokas tillsammans i spadet från köttkoket. Det serveras med fördel med kokt potatis och rödbetor samt ibland även med stekta ägg. Ibland ätes några bitar stekt fläsk till pölsan.
 
<-- pölsa
 
Hoppas att ni har tagit lärdom av detta inlägg, speciellt du Emelu! 
 
Med Vänlig Hälsning
Matilda

I NEED HELP YO

idag slutade jag typ halv 11, då gick jag och åt med brudsen innan jag tog bussen hem! 
Väl hemma så bäddade jag sängen lite snabbt och sen lade jag mig direkt i sängen med datorn i knät. och under hela denna tiden så har jag försökt hittat någon bra design till bloggen, men jag hittar fan ingen bra! Så nu ber jag från djupet av mitt hjärta... HJÄLP MIG!!! Det enda jag egentligen vill ha är en stor inläggs"rad" så jag kan lägga in stora bilder, och en header förstås. JAG FÅR DAMP
Så kan du eller känner du någon som kan html koder bra så kommentera!!!!!! :):) ty på förhand.
 
Nu tillbaka till mitt liv. 
Jag är sjuk. Och det är väldigt dåligt då jag ville följa med Ollie till Ockelbo och gå på ferre. Är dock lite osäker till det, så får se hur det blir! Sen imorgon vill jag åka hem till Tina och grilla och umgås där och förmodligen trilla vidare till krogen efteråt! Det hade vart så jäkla kuuuuul! 
 
 
 
 
 

kommentera!

Nu tycker jag att vi börjar göra såhär:
 
Ni som läser denna blogg, och vill fortsätta läsa den får helt enkelt skriva en kommentar om vad denne vill läsa om! För jag har sådan dålig fantasi när det kommer till att skriva saker nu för tiden. Så det låter som en jätte bra idé tycker jag! 
 
Just detta inlägg tänkte jag skriva bara för att göra nånting, så har inte någonting att skriva alls. Förutom om att jag fick 1 poäng ifrån godkänt på mitt körkortstest-på-internett som jag gjorde igår. Så jag ska göra ett till nu och sikta på ett godkänt! 
 
 
Det är så sant det där. Och jag ska nog bli en lite mer poetisk-tjej istället för emo-tjej.  OKKI?

Goya

Dagen avslutades ju liiiite annorlundare än vad jag hade tänkt mig. 
Jag trodde att det bara skulle bli en hemmakväll med släkt, chips och film. Men sen drog jag in till stan med min kusin och träffade hans kompisar där så satt vi på interpool och tog några drinkar, sen gick vi vidare till Goya, vilket var första gången för mig! Dansade och hade askul, med tanke på att jag inte gjort det på nån månad så var det på tiden! 
Knappen och Hakim var också där och dj:ade eller vad man säger, haha
 
Efter det så gick jag till bussen som blev typ 10 minuter försenad för att det var så mycket folk som skulle på bussen, jag satt mig bredvid min kusin och sen började helvetesfärden. 
Jag tänker inte ens prata om det. SÅ JÄVLA, ÅHH
 
Men kul som fan hade jag! Träffade några bekanta ansikten och sa jag att jag bara gjorde av med 20kr på hela kvällen? Haha så det blev superbra!
 
Nu ska jag se en film och hoppas på att huvudvärken går över. 
Hejdo

släktmiddag!

tjo bre
 
Idag har jag gjort 3/5 saker som jag skrev på min att göra-lista! 
Städat övervåningen + källaren, klippt gräsmattan och övningskört! 
Strax kommer morbror med familj som ska äta middag här och mysa! Jag som vanligt är sent ute med allting, så jag måste duscha och sen hitta kläder... med tanke på att dom kommer om 25 minuter så borde jag nog gjort det för länge sedan! 
Jag knäppte kort med systemkameran idag också, så jag laddar upp dom när jag får tid! Troligtvis ikväll
 
Visst bara ÄLSKAR ni att jag bloggar allways??? 
 

blubblubb

tjo
 
Idag har jag haft en liten sovmorgon då jag började klockan 10. Var på filmfestival fram till 4 sen åkte jag hem till Ollie och hämtade mina saker sen åkte jag hem. 
När jag kom hem så började jag kolla lite på Råttatouille, älskar tecknat! 
Men ja, sen åt vi, efteråt så satt jag, mamma och pappa på altan bara och pratade, vilket var väldigt mysigt! 
Nu sitter jag bara och trökar, helt ensam på rummet. Hann inte se klart på Råttatouille så har laddat ner den och ska kika på den snart! 
Jag påbörjade detta inlägg med hopp om att vara rolig. Men jag insåg nu att jag är väldigt för trött för att vara det! 
Men det är ju inget emo-inlägg iallafall! haha 
 
Imorgon ska jag städa övervåningen + källaren, klippa gräsmattan, söka jobb, övningsköra, plugga, äta middag med släkten! Jag antar att äta middag med släkten är det enda jag kan checka av imorgon kväll... Men jag hoppas att jag får allting gjort! för då kommer jag att bli så stolt över mig själv! 
 
Men nu orkar jag icke skriva nå mera! 
 
 
trött_chey_94

Poop-brain

men åh kuk. Jag hade skrivit världens poetiska jävla text men så åkte internet kabeln ut (är hos ollie där dom inte har trådlöst internet) så då försvann allt.
 
Jag skrev iallafall att jag gjort en väldigt dålig sak för mig själv med tanke på mitt störda psyke. Som kommer stöda mig väldigt länge tills jag får någonting annat att störa mig på ungefär. 
Sen skrev jag att jag skulle sluta med alla dessa emo/politik inlägg och sen vet jag inte vad jag skrev mer men jag ska iallafall läsa i körkortsboken nu, inte för att jag vill utan för att laddsladden är för långt bort och jag är en lat homo sapien. typ.
 
hejdo
 

1.3 miljarder till massinvandring.

Regeringen satsar alltså 1.3 miljarder kronor till att få hit fler somalier.
I tidningen "Realisten" så skriver dom såhär:
 
"SVERIGE Regeringen anser att Sverige aldrig kan få tillräckligt många somalier och satsar därför 1,3 miljarder kronor på ytterligare massinvandring. Lagarna ska dessutom ändras så att fler somalier ska kunna anhöriginvandra till Sverige."
 
Vad i helvete??!
Så alla Svenskar som har det dåligt ställt med sin ekonomi ska alltså behöva betala extra mycket i skatt för att vi ska forsla hit ännu fler somalier? Till vilken anledning?? Jo då tycker regeringen att de arbetar flitigare och gör mer för vårat land än vad vi svenskar gör.
Det enda jag ser att somalier som invandrat hit gör är att FÅ sitt körkort, FÅ en lägenhet, FÅ FÅ FÅ! Allting gratis! 
När våran stackars befolkning dör ut långsamt och smärtsamt! 
När alla dessa somalier kommit hit då, då är dom tillräckligt många för att starta ett eget parti, och om dom gör det så kommer dom kunna välja det partiet och då kommer det inte vara Sverige längre, det kommer bli som något jävla Irak/Iran-land som bara krigar och offrar bebisar till alla deras gudar och skit. 
Nej fy, hatar allt som Sverige håller på att bli. 
 
"Inget väcker glädje och framtidstro hos en svensk som att möta en niqab-klädd somalisk kvinna med sina åtta barn som alla ständigt tycks vara på väg någonstans för att göra sitt yttersta för att göra Sverige ännu bättre."
 
Och säg EN ENDA människa som någonsin sagt eller känt såhär. Jag vet då inte en enda. 
 
 
 
 
 
 
 

helvetes jävla äckel piss fan

precis sådär känner jag just nu. 
Vill skaffa det där äckliga körkortet nu och ett jobb så jag har råd att flytta härifrån. 
Så jävla vidrigt allting, fan.
ÅHHHHHHHHHHHHHH
 
HEJDÅ

Söndag yee

tjo
Idag har jag övningskört med pappas automat bil till mommo, där jag fick lära mig att slakta en fisk av moffa Björn! Intressant indeed. 


Sen fikade vi och pratade om nånting, och hur ska jag veta vad vi pratar om då när jag är fast i mobben, jag ♥ Samsung Galaxy S3 nu alltså. Så då blir det ju fedt jobbigt när mamma säger att jag antingen ska sälja den eller min kära Ifjun. KAN JAG INTE BARA FÅ HA BÅDA TVÅ?!?!??!?! 
Men icke, så jag tänker använda Samsungen imorgon också, sen ska jag ge mitt svar till världen. 
 
Jag gosade även med "lilla" Charlie, som höll på att mosa mitt ben under ett bord för att han är så fet och elak. 
 
Tack för mig! 

piss dag

Detta har inte varit någon bra alls. Det enda bra med den var Oliver som var här, men nu är han inte det längre så nu är den dålig igen. 
För det första så har jag humörsvängningar som går från att jag skrattar livet ur mig och är världens gladaste, till att jag är emo och gråter (på insidan)
För det andra så har ännu en nagel gått av så nu har jag klippt av allihopa. Skitnaglar.
För det tredje så måste jag läsa den tråkigaste boken som någonsin skrivits, efter bibeln. Körkort, vad fan ska jag med det till? Jag har och kommer aldrig ha råd med varken en egen bil eller bensin till bilfan heller så vad är meningen med det då?
För det fjärde så är jag arg på skolan för dennes existens. Hatar allt och vill bara sova tills jag går i pension. 
För det femte så mår jag illa efter kycklingen vi nyss åt, den hade väl aids eller nå så nu dör jag väl snart, lika bra det så jag slipper slå folk i ansiktet med min negativitet och ledsamhet. 
 
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej jag heter Matilda